Enfant Terrible Kinderbrillen bestaat 11 jaar

Elf jaar Enfant Terrible Kinderbrillen

Op 5 september a.s. viert Enfant Terrible Kinderbrillen aan de Sonsbeeksingel 103 te Arnhem haar 11 jarig bestaan. Van 10.00 tot 17.00 wordt dit gevierd met koffie, thee, limonade, heel veel taart en een ouder/kind acrobatiek workshop: “11 manieren om te testen of je bril goed zit”.

11 jaar; het gekkengetal. Dat is een feestje waard. In Nederland zijn veel opticiens, maar er zijn er welgeteld twee die in hun winkel uitsluitend kinderbrillen verkopen. Een daarvan is er één gevestigd in het Modekwartier in Arnhem.
“Ze is gek”, zeiden haar collega’s, “van kinderbrillen alleen kan je niet leven”. toen Marlies Neutkens op 24 augustus 2004 haar kinderbrillenwinkel opende aan de Weverstaat, toen nog het “kinderstraatje” van Arnhem. In 2011 verhuisde de winkel naar het huidige adres aan de Sonsbeeksingel 103 in het Arnhemse Modekwartier. Hier kreeg de winkel de kans om te worden wat het moest zijn. Een echte kinderbrillenwinkel waar kinderen en hun ouders in alle rust en met aandacht de bril uit kunnen zoeken die bij hen past. Inmiddels zijn al heel wat kids in Arnhem en wijde omgeving blij gemaakt met de meest stoere, lieve, flitsende, kleurige, gekke, gewone, trendy brillen van Enfant Terrible.
Het wordt een te gek feest.
De Bakbar gaat taartjes bakken die je zelf mag versieren en Circus Apeldoorn komt 11 manieren laten zien om te testen of je bril goed zit.

Dit is er een: Enfant Terrible brillentest En zo kan het ook: DSC02975

U bent van harte welkom om op deze dag aanwezig te zijn.De deur gaat open om 10.00 en de acrobatiekworkshop vindt plaats van 14.00 tot 15.30

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.